Nyckeltalsinstitutet arrangerar både öppna och företagsanpassade utbildningar samt seminarier inom bland annat HR Business, personalekonomi och HR nyckeltal.

Våra öppna utbildningar:
Nyckeltal – grundutbildning
Personalekonomi – grundutbildning
Nyckeltal – påbyggnadsutbildning
HR Business utbildning
Arbetsrätt & Ekonomi

Våra lärare och våra arrangemang får höga betyg från deltagarna, vilket vi är mycket glada över.

”Engagerade, kunniga och professionella lärare med en bra mix mellan konkret och vision i arbetet kring nyckeltal i stort.”

”Många bra praktiska övningar att ta med sig hem för det fortsatta arbetet. Jag har fått mer argument och kunskap inom personalekonomi och nyckeltal.”

Företagsanpassade utbildningar och föreläsningar.

Nyckeltalsinstitutet  specialanpassar utbildningar och föreläsningar för att passa er verksamhets specifika behov och mål samt anpassas efter deltagarnas kunskapsnivå och roll. Företagets egna processer och arbetssätt används som utgångspunkt i övningar och analyser. Vi arbetar hela tiden i deltagarnas egna ”skarpa” case för att kompetensutvecklingen ska vara så givande som möjligt.

Kontakta oss för att berätta mer om era önskemål

Nyckeltal Grundutbildning den 12 oktober 2017

Definitioner och nyckeltal! Konstruera, använda och analysera nyckeltal inom HR-området - viktiga verktyg i verksamhetsstyrningen.

Räkna rätt och gör rätt – när arbetsrätt möter personalekonomi 18 oktober 2017

Välkommen till en unik utbildning som kombinerar de viktiga områdena arbetsrätt och personalekonomi. Under ledning av advokat Louise D´Oliwa och Anders Johrén, personalekonomisk expert på Nyckeltalsinstitutet, får du praktiskt stöd […]

Personalekonomi 8 – 9 november 2017

Alternativkostnad, ekonomisk argumentation & schabloner inom HR! Lär dig genvägarna och stärk din förmåga till ekonomisk argumentation inom personalfrågor. Träna dig i att räkna på olika personalåtgärder, till exempel kompetensutveckling, omorganisation, alternativkostnader m.m.