Alla utbildningar

Alla utbildningar 2017-12-06T23:02:55+00:00

Nyckeltalsinstitutet arrangerar både öppna och företagsanpassade utbildningar samt seminarier inom bland annat HR Business, personalekonomi och HR nyckeltal.

Våra öppna utbildningar:
Nyckeltal – grundutbildning
Personalekonomi – grundutbildning
Nyckeltal – påbyggnadsutbildning
HR Business utbildning
Arbetsrätt & Ekonomi

Våra lärare och våra arrangemang får höga betyg från deltagarna, vilket vi är mycket glada över.

”Engagerade, kunniga och professionella lärare med en bra mix mellan konkret och vision i arbetet kring nyckeltal i stort.”

”Många bra praktiska övningar att ta med sig hem för det fortsatta arbetet. Jag har fått mer argument och kunskap inom personalekonomi och nyckeltal.”

Företagsanpassade utbildningar och föreläsningar.

Nyckeltalsinstitutet  specialanpassar utbildningar och föreläsningar för att passa er verksamhets specifika behov och mål samt anpassas efter deltagarnas kunskapsnivå och roll. Företagets egna processer och arbetssätt används som utgångspunkt i övningar och analyser. Vi arbetar hela tiden i deltagarnas egna ”skarpa” case för att kompetensutvecklingen ska vara så givande som möjligt.

Kontakta oss för att berätta mer om era önskemål

Nyckeltal Grundutbildning den 11 oktober 2018

Definitioner och nyckeltal! Konstruera, använda och analysera nyckeltal inom HR-området - viktiga verktyg i verksamhetsstyrningen.

Statistik för HR, den 17 oktober 2018

Innehåll och kursledare
En endagsutbildning tillsammans med fantastiska Karl Wahlin, doktor i statistik och Anders Johrén, nyckeltalsexpert.

Teori blandat med praktiska övningar kring bland annat följande:

  • Definitioner inom statistik
  • Variabler
  • Lägesmått och […]

Hälsoekonomi – utbildning 24 okt

Heldagsutbildning som vänder sig till dig som vill: öka förståelsen för de ekonomiska sambanden mellan hälsa och en organisations framgång, stärka de ekonomiska argumenten för åtgärder som förbättrar hälsostatusen bland de anställda. Bli bättre på att analysera, tolka och även ta fram nyckeltal kring hälsa och arbetsmiljö.

Personalekonomi 14 – 15 november 2018

Alternativkostnad, ekonomisk argumentation & schabloner inom HR! Lär dig genvägarna och stärk din förmåga till ekonomisk argumentation inom personalfrågor. Träna dig i att räkna på olika personalåtgärder, till exempel kompetensutveckling, omorganisation, alternativkostnader m.m.