Nyckeltalsinstitutet arrangerar både öppna och företagsanpassade utbildningar samt seminarier inom bland annat HR Business, personalekonomi och HR nyckeltal.

Våra öppna utbildningar:
Nyckeltal – grundutbildning
Personalekonomi – grundutbildning
Nyckeltal – påbyggnadsutbildning
HR Business utbildning
Arbetsrätt & Ekonomi

Våra lärare och våra arrangemang får höga betyg från deltagarna, vilket vi är mycket glada över.

”Engagerade, kunniga och professionella lärare med en bra mix mellan konkret och vision i arbetet kring nyckeltal i stort.”

”Många bra praktiska övningar att ta med sig hem för det fortsatta arbetet. Jag har fått mer argument och kunskap inom personalekonomi och nyckeltal.”

Företagsanpassade utbildningar och föreläsningar.

Nyckeltalsinstitutet  specialanpassar utbildningar och föreläsningar för att passa er verksamhets specifika behov och mål samt anpassas efter deltagarnas kunskapsnivå och roll. Företagets egna processer och arbetssätt används som utgångspunkt i övningar och analyser. Vi arbetar hela tiden i deltagarnas egna ”skarpa” case för att kompetensutvecklingen ska vara så givande som möjligt.

Kontakta oss för att berätta mer om era önskemål

Hållbar hälsa & ekonomi 1 juni 2016

En heldagsutbildning som ger dig praktiska färdigheter inom: 1. Systematiskt arbetsmiljöarbete och nya ”AFS:en”. 2. Förebyggande hälsoarbete och lyckat rehabiliteringsarbete. 3. Hälsoekonomi och ekonomisk argumentation kring hälsoarbetet.

Nyckeltal Grundutbildning 13 oktober 2016

Definitioner och nyckeltal! Konstruera, använda och analysera nyckeltal inom HR-området - viktiga verktyg i verksamhetsstyrningen.

Personalekonomi 16- 17 november 2016

Alternativkostnad, ekonomisk argumentation & schabloner inom HR!

Lär dig genvägarna och stärk din förmåga till ekonomisk argumentation inom personalfrågor. Träna dig i att räkna på olika personalåtgärder, till exempel kompetensutveckling, omorganisation, […]