Samarbetspartners

Samarbetspartners 2018-08-21T09:05:33+00:00

Vi på Nyckeltalsinstitutet har mycket hög kompetens inom områdena nyckeltal och personalekonomi. Dessutom samarbetar vi med duktiga personer och kvalificerade organisationer med andra specialiteter. Följande kan vi rekommendera:

Act to perform logga draft1

 

 

Act to Perform arbetar med individ-, grupp- och ledarskapsutveckling, talangprogram och ledarskapsprogram med inriktning på förändringsledarskap, samverkan och att utveckla ledarskap där jämställdhet och mångfald har en given plats. Företaget arbetar med att framgångsrikt utmana individer att agera för att reflektera och lära – Act to Perform. Grunden är tron på att alla människor kan utvecklas som individer både enskilt och tillsammans med andra.

www.acttoperform.se

Ramboll logo Black

 

 

Ramböll Management Consulting är en ledande nordisk aktör inom oberoende och evidensbaserad rådgivning mot offentliga uppdragsgivare.  De är en ledande aktör inom analys och utvärderingsmetodik, strategi, processledning och styrning. Genom god kontexförståelse, systemsyn och kraftfulla metoder för att skapa lärande hjälper Ramböll Management Consulting sina uppdragsgivare att driva hållbar förändring. Ett område är jämställdhet och jämställdhetsintegrering.

www.ramboll.com

webbinstututet_logga2015

 

 

Webbinstitutet är en webb- och marknadsföringsbyrå som hjälper företag att synas och bli sökbara på webben på rätt sätt. Webbinstitutet har byggt denna webbplats.

www.webbinstitutet.se

dg_barlog3

 

Diversity Group erbjuder strategisk vägledning för företag och organisationer som ser värdet i en mångfald av kompetenser.

Diversity Group brinner för att skapa förändring på riktigt och det gör vi bäst tillsammans med våra kunder. Det betyder att vi samarbetar med företag och organisationer som vill ligga i framkant inom sitt område med hjälp av en inkluderande och innovativ kultur. Vår resa började år 2007 och sedan dess har vi utvecklat en rad former och metoder för strategiskt mångfaldsarbete som vi vill dela med oss av.

www.diversitygroup.se

logomine

 

 

MINE är en ideell medlemsförening som jobbar för ökad mångfald inom arbetslivet. För med större mångfald följer såväl ekonomisk tillväxt som verksamhetsutveckling. MINE bildades 2003 av representanter från det skånska näringslivet i samarbete med Malmö stad, Malmö högskola och Malmö FF. Visionen var ett Malmö där arbetsgivare tog till vara på möjligheterna med ett mångkulturellt samhälle. Större etnisk mångfald i näringslivet skulle gynna alla, såväl företag som offentliga aktörer i regionen.

www.mine.se

 

 

Nyckeltalsinstitutet stödjer Missing People.

www.missingpeople.se

 

Chefsverkstaden erbjuder flexibel utbildning för chefer och ledare. Eftersom kurserna är webbaserade kan du genomföra dem var och när du vill. De innehåller fakta men också tips, checklistor och mallar. I varje avsnitt får du reflektionsfrågor och träningsuppgifter du kan jobba med på egen hand. Om du vill kan du göra inlämningsuppgifter och få personlig återkoppling på dem. I Chefsverkstaden finns också en blogg, intervjuer i serien ”Chefer berättar” och ”Veckans verktyg”.

www.chefsverkstaden.se